Spoedcursus

Pakket bestaat uit:
  • Eigen Verklaring
  • 20 rijlessen
  • Praktijkexamen

Een spoedcursus bestaat uit een compacte opleiding welke valt binnen een vooraf afgesproken tijdsbestek (bv. 2 of 4 weken maar ook 10 dagen valt binnen de mogelijkheden).

Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden.

Je bent reeds in het bezit van een theoriecertificaat. Op korte termijn boek je een INTEST. Dit is een les van twee uur, waarin onze instructeur beoordeelt of je geschikt bent voor een verkorte opleiding. Samen wordt overlegd in welk tijdsbestek dit de voorkeur heeft. De kosten van de intest dien je na de les af te rekenen (€ 84,00).

Na de intest maak je telefonisch een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor. Tijdens dit bezoek worden een aantal zaken direct geregeld:

  • er wordt gekeken bij het CBR op welke datum je praktijkexamen kunt rijden;
  • vanuit deze datum worden er 20 lessen voor je ingepland of je maakt een eigen planning via de website www.mysenda.nl. Let wel: de lessen dienen (grotendeels) overdag te kunnen plaatsvinden.
  • Bij plotselinge langdurige ziekte kunnen, na het overleggen van een medische verklaring door huisarts of specialist, de lessen worden stopgezet. Er zal worden getracht het geplande examen voor een andere leerling van de rijschool in te vullen. Mochten er geen kandidaten voor dit examen zijn, wordt het examen aan je doorbelast. Na het hervatten van de rij-opleiding dien je voor het nieuwe examen opnieuw examengeld te betalen.
  • Betaling van het cursusgeld dient plaats te vinden binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur.
  • Voor leerlingen met een verkorte rij-opleiding adviseren wij de lessen te plannen bij dezelfde instructeur. Mocht het gezien de planning of beschikbare tijd jouwerzijds niet mogelijk zijn, zul je bij een andere instructeur worden ingepland. Ook bij ziekte van je “vaste” instructeur krijg je een vervangende instructeur toegewezen. Wij zullen er echter naar streven je bij niet meer dan twee verschillende instructeurs in te plannen.

.

 Rijschool Senda - Vincentiusstraat 1 - 4701 LM Roosendaal- Noord Branbant - Telefoon 0165 - 55 26 74 - senda@home.nl